Då var vi framme vid milstolpe 2 i entreprenörskap och det är en pitch ang vår affärsidé. Vi har i tankesmedjan tittat på varandras pitcher och fått dem utvärderade. Detta var min pitch innan kommentarerna. Kommentarer var bl a “kort och tydlig samt håller hela tiden ögonkontakt. Något jag saknar är någon slags uppmaning på slutet, ‘gå in på www…’, ‘hämta vår app…’ eller liknande”, “Bra att du gjorde det personligt så att man som åskådare lättare kan relatera till tjänsten.  Jag skulle gärna se att du lägger till info om hur man får tag på dig för att kunna ställa mer frågor om tjänsten.” och “Tycker att din pitch är bra och tydlig, du ger ett väldigt lugnt intryck. Bra att du också talar till personen och ger ett intryck av att du förstår situationen eftersom du också känner så. Möjligen lite det som jag också fick som feedback att använda lite mer kroppsspråk”.
Håller med om att ett “roligare/rörligare kroppsspråk” kanske hade gjort sig bra här, är kanske inte helt bekväm framför kameran men det kanske kommer med lite träning 🙂

Vet inte varför jag plötsligt inte kan bädda in klippet här men en länk får duga så länge.

Maritas pitch

One thought on “Milstolpe 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *