För något år sedan vann jag ett presentkort på en övernattning på Elite Hotels. Mycket trevligt, och även om det SKA vara så att man blir trevligt bemött så är det inte helt självklart. Jag krånglade i alla fall till det så att jag missade att boka en tid innan presentkortet slutade gälla. Dumt! Men jag tog en chansning och skrev till Elite och frågade om det fanns någon möjlighet att förlänga presentkortets giltighetstid. Och VISST gick det! Blev så glad och tacksam. De hade till och med skickat med en handskriven lapp där de hoppades att de snart fick välkomna mig till deras hotell. Jag fick välja vilket hotell jag ville och det blir ett Superior-rum, fint som snus för en student! Göteborg blir det som vi ska besöka, en liten mini-weekend att se fram emot. Vad har då detta med design att göra kan man fråga sig. Jo, jag ser denna resa som en upplevelse och upplevelsen börjar ju redan när man planerar sin resa. Bemötandet från bokningspersonalen och senare även hotellpersonalen är andra delar i upplevelsen. Hittills har Elite hotels verkligen lyckats fånga mitt intresse och jag känner att jag är välkommen vilket gör att man ser lite extra mycket fram emot resan. Uppdatering om vidare upplevelse lär komma när vi väl avverkat resan. Bilder lånade från Elite Hotels.

elite-plaza-hotel-goteborg-konferens-fasad elite-plaza-hotel-goteborg-restaurang elite-plaza-hotel-goteborg-superior elite-plaza-hotel-goteborg-vip

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *