Idag fick jag ett så fint referensbrev från att vi gjorde vårt examensarbete som avslutades innan sommaren. Så här skrev verksamhetsutvecklaren på BUP efter att vi genomfört vår studie:

Marita Hedström hade uppdrag hos BUP ( Barn och Ungdomspsykiatrin ) under våren 2018. Uppdraget var kring BUP:s arbete med digitalisering av en delprocess när nya patienter blir aktuella vid BUP. Marita undersökte, samlade data, analyserade och sammanfattade resultat. Detta skedde utifrån intervjuer, insamlat material från verksamheten och observationer med användare och medarbetare. Resultaten gavs muntligen, via mail och även i en längre sammanställning; Att skapa användarupplevelser genom digitalisering med AI. En studie av faktorer för interaktion som påverkar användarupplevelser vid digitalisering med AI hos BUP.

Resultaten används som en viktig del av BUP:s fortsatta utvecklingsarbete gällande detta och andra områden för digitalisering. Marita genomförde uppdraget med stor professionalism, lyhördhet och flexibilitet. Såväl medarbetare, chefer och undertecknad uppdragsgivare ger varma rekommendationer gällande Marita som person och hennes arbete. Jag önskar Marita lycka till i sin fortsatta karriär och vill gärna anlita henne igen framöver.

Tänk så lite som behövs för att lyfta. Nu har det gått en tid sen studierna avslutades och ja, vad kan man säga. När jag började studierna var jag nedbruten, tveksam, när jag var mitt i studierna var jag fortfarande tveksam men lite mindre nedbruten. För varje avklarad kurs och för varje G som ofta följdes av VG växte självkänslan och självförtroendet. Och nu, med några månaders distans kan jag konstatera att det varit både fantastiskt, lärorikt, stressande, hopplöst, utvecklande och studietiden gav mig tillbaka mitt självförtroende på så många plan. Är så glad att jag slutförde programmet och kan med stolthet titta tillbaka på vad jag åstadkommit. Allt detta efter att ha arbetat mer än halva mitt arbetsliv. Nu fortsätter nästa halvlek =)

Vill ni läsa min och Linda Åkerlunds rapport (Att skapa användarupplevelser genom digitalisering med AI: en studie av faktorer för interaktion som påverkar användarupplevelser vid digitalisering med AI hos BUP) hittar ni den här!

notebook-336634_1920

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *